Peterson Field Guide till reptiler och amfibier i östra och centrala Nordamerika

Den här fältguiden är nyare än den tidigare, med den senaste utgåvan som släpptes 2016. Den har drygt 100 fotografier och 322 färgfördelningskartor, men täcker bara östra och centrala Nordamerika.

Även om det inte är så allomfattande som National Audubon Society guide, är den här den nuvarande bästsäljaren för fältguider och är välgranskad.

Köparens tips: behöver du en guide till kolla in alla tillbehör till reptiler du kan köpa på snorbilligt och amfibier i väst? Kolla in Petersons extra fältguide för den västra delen. Denna guide har tillägg av 122 nybildade eller identifierade arter, vilket verkligen gör det sticker ut för människor som inte vill missa att identifiera eller söka efter en art i sina resor!

Kritiker av den senaste utgåvan säger dock att några gamla, men fortfarande relevanta, information klipptes för att spara utrymme i boken dessutom minskade några av illustrationerna i storlek.

Med den kunskapen kan det vara användbart att jämföra den 3: e upplagan till den här nyare innan du köper kolla in alla tillbehör till reptiler du kan köpa på snorbilligt