Gratis VPN

Det är en mycket ungefärlig jämförelse. I praktiken är kvaliteten och nivån på de tjänster som erbjuds av leverantörer inom en grupp mycket olika. Ibland en betald leverantör är värre än en fri (det är bättre att säga “”en leverantör med en gratis plan”) som i de flesta fall en gratis VPN är en gratis version av en traditionell betald VPN-tjänst.

Det är svårt nog att välja en tjänst som fungerar under dina förhållanden. Det är kopplat till det faktum att VPN har inte bara en hel del synliga men också vissa icke-uppenbara egenheter.

Här är ett exempel. Nyligen har en användare som inte kunde häva blockeringen av en webbplats kontaktat oss. Tidigare försökte han använda VPN som han hittade på Google Play Market, men det fungerade inte, även om recensionerna var positiva. Det visade sig att UDP blockerades i användarnätverket, och VPN han använde tillät inte ett annat protokoll. Vi rekommenderade honom att välja VPN som stöder olika protokoll och i fall använda en VPN med en gratis testversion. Han lyckades hitta en sådan tjänst i “Free Trial VPN: alternativ, nyanser, råd” recension.

Dessutom finns det en verklig risk att använda den första VPN hittar du på Internet.

En felaktig VPN-leverantör kan tjuvlyssna på en användares online-aktivitet och känslig information, sälja denna information på den mörka webben till annonsbyråer, eller till underrättelsetjänster. Använda en dåligt säker VPN-tjänst kan utsätta användare för mycket mer skada än att inte använda någon VPN alls “- Den LiveMint resurs en hänvisas till vad Ritesh Chopra (land chef Symantec) sa.

Använd våra praktiska guider och jämförelserecensioner för att välja en säker VPN. Där samlade vi de bästa leverantörerna som testats av oss under olika förutsättningar för att lösa olika uppgifter.

Här är några av artiklarna:

BÄSTA VPN: Komplett Guide & Top 10
GRATIS VPN-TJÄNSTER: Ny recension (Topp 10)
Billiga VPN-leverantörer för 2020

Hitta hela listan med artiklar på vår webbplatskarta.

När du har valt en tjänst behöver du några minuter för att registrera dig, ladda ned och starta en VPN-app. Om du väljer en tjänst utan VPN-programvara använder du de konfigurationer som erbjuds av leverantören.

Således, för att börja använda en bästa vpn-tjänster för att surfa anonymt och komma åt svt play utomlands måste du:

Välj en VPN-tjänst.
Prenumerera på den (registrera dig).
Ladda ner och installera specialprogramvara (fullfjädrad VPN-klient från tredje part och konfigurera den).
Välj en VPN-plats och anslut till den.